Nieuws

7 juni 2023

Alzheimer café met (oud) Hollandse liedjes

Op dinsdag 27 juni 2023 is er weer een Alzheimer Café in De Hooge Bongert, Hooge Bongert 3 in Zevenaar. Het café is van 19.30 – 21.00 uur (inloop vanaf 19.00 uur) en de toegang is gratis.

Optreden Guus

Guus en zijn team verzorgen optredens in verzorgingshuizen en Alzheimercafés door het hele land. Tijdens deze optredens zorgt Guus, samen met een pianist, voor een gezellige sfeer met (oud) Hollandse liedjes waarbij alle aanwezigen mee kunnen zingen. Hun muziek brengt vreugde en troost en hun optredens zorgen voor een gezellige avond met een lacht en een traan. Guus en zijn team blijven hun steentje bijdragen om mensen te helpen die te maken hebben met dementie en het is duidelijk dat hun werk enorm gewaardeerd wordt.

Wat biedt het Alzheimer Café

Een Alzheimer Café biedt gezelligheid, muziek (soms live) en verrassende ontmoetingen. Een plek om lotgenoten te ontmoeten. Voelt u zich welkom en neem vooral iemand mee. Dat kan uw geliefde zijn, maar ook een vriend, buurvrouw of familielid. Er is altijd een Alzheimer Café bij u in de buurt. Kijk op www.alzheimer-nederland.nl/regios voor meer informatie.

Meer informatie?

Voor meer informatie kun u contact opnemen met de werkgroep Alzheimer Café Zevenaar, alzheimercafe.zevenaar@alzheimervrijwilligers.nl.
U bent van harte welkom!